Мобільну групу під Щастям знищив український підрозділ - Тука


Мобільна група під Щастям була знищена українським підрозділом. Таку заяву в ефірі телеканалу "112 Україна" зробив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Тука розповів, що розстріляна мобільна група розслідувала зв'язки з контрабандою одного з українських підрозділів, що працює на лінії розмежування в районі Щастя, і зібрала вже чимало інформації. Неодноразово командир цього підрозділу погрожував групі.

Перший раз обстріляли групу 4 дні тому, але тоді це сприйняли як загрозу, а не намір знищити зведену групу.

Тука розповів, що сьогодні вранці боєць з позивним "Тайфун" спробував провести деякі дослідження за однією з версій про розстріл групи. "На жаль, він також був знищений сьогодні", - повідомив Тука.

Він розповів, що подробиць не знає, але йому відомо, що "Тайфун" вранці на світанку взяв човен, він повинен був відправитися зі супутником, але виявилося, що близько Щастя боєць виявився один.

При цьому Тука спростував заяву радника СБУ Юрія Тандіта, що мобільна група була знищена в результаті бою з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.

"Був у мене зв'язок і з представниками СБУ, і з представниками ДФС, і з представниками контррозвідки, і з представниками інших спецпідрозділів. Пан Тандіт, м'яко кажучи, помиляється, ніякого бою не було. Було елементарне знищення мобільної групи. Ніякої ДРГ в той час на території, підконтрольній Україні, не було. Я вже отримав цю інформацію з двох джерел, у тому числі з протилежного боку", - заявив Тука.

Нагадаємо, що в середу зранку поблизу Щастя зведена мобільна група потрапила в засідку. Загинули працівник Державної фіскальної служби Дмитро Жарук та волонтер Андрій Галущенко.



http://gazeta.ua/articles/np/_mobilnu-grupu-pid-sastyam-znischiv-ukrayinskij-pidrozdil-tuka/645711
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top