На Луганщині чиновник райради "зливав" окупантам таємну інформацію


СБУзатримала посадовця Станично-Луганської районної ради, який передавав службову інформацію представникам т.зв "МДБ ЛНР".

Про це інформує прес-центр силового відомства.

"У серпні чиновник намагався потрапити на тимчасово окуповані території. Бойовики зупинили його на блокпості, де посадовець був завербований представником терористів з "МДБ ЛНР".

Повернувшись до Станиці Луганської, він почав регулярно передавати кураторам інформацію, до якої мав доступ. Зокрема, надсилав фрагменти листування органів влади з правоохоронцями та військовими, деталі проведення на території Луганської області антитерористичної операції, відомості про патріотично налаштованих депутатів місцевих рад та активістів проукраїнських громадських організацій.

Співробітники спецслужби задокументували факт передачі чиновником копій службових документів обласної та районної ради електронними каналами представнику терористичної організації "МДБ ЛНР"", - йдеться у повідомленні.

Посадовця затримано, його утримують під вартою.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-luganschini-chinovnik-rajradi-zlivav-okupantam-tayemnu-informaciyu/648905
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top