В Ужгороді викрили порностудію, яку організував викладач англійської


23-річний ужгородець, котрий викладає англійську мову в одному з навчальних закладів міста, підшуковував дівчат із матеріальними проблемами, яким обіцяв долари за зйомки в порнофільмах з його участю. Відзняте порно викладав на платні сайти в Інтернет.

Як повідомляє в суботу відділ зв'язків з громадськістю УМВС України в Закарпатській області, працівники міліцейського відділу по боротьбі з торгівлею людьми виявили в мережі Інтернет відеопродукцію порнографічного змісту. В порноролику було вказано, що відзнято його в Ужгороді.

Міліціонери відшукали акторів. Зясувалося, що 23-річний житель м.Ужгорода створив на зйомній квартирі міні-порностудію.

"Цей "педагог" підшуковував молодих жінок, в тому числі й неповнолітніх, і пропонував їм зніматися в порнороликах за його участю. Обіцяв платити юним "порноакторкам" 1000-3000 доларів у місяць. Ясна річ, обіцяного дівчата не отримували, хоча сам учитель на цьому заробляв, викладаючи відзняте порно на американські платні сайти", - відзначають в повідомленні.

Одна із актрис виявилася 17-літньою працівницею ужгородського АВС. Оскільки зйомки неповнолітніх у порнофільмах в США заборонено, ужгородець підробив у паспорті вік дівчини, виставивши підроблену інформацію в Інтернет разом із фільмом.

В міліції також повідомили, що під час обшуку в орендованій квартирі, де він знімав свої "порношедеври", стався казус.

"Пізно ввечері в квартиру зайшов 24-річний хлопець і сказав, що він "приніс те, що просили". Як зясувалося, він приніс 5 грамів марихуани, яку вживав для підсилення потенції під час зйомок сам організатор порностудії Побачивши міліціонерів, наркокурєр встиг зїсти частину дурман-зілля", - повідомляє прес-служба.



http://gazeta.ua/articles/regions/_v-uzhgorodi-vikrili-pornostudiyu-yaku-organizuvav-vikladach-anglijskoyi/645889
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top