На Закарпатті затримали 10 нелегалів, які намагалися потрапити до ЄС


ДПСУ у взаємодії з іншими правоохоронними органами та прикордонними відомствами суміжних країн продовжують здійснювати комплекс заходів направлених на протидію незаконній міграції на державному кордоні.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як зазначається в повідомленні, сьогодні вночі на ділянці відповідальності відділу "Лужанка" Мукачівського загону прикордонний наряд затримав трьох осіб без документів, які рухалися в бік кордону з Угорщиною. Затримані чоловіки повідомилищо є громадянами Сирії.

Також 5 громадян Сомалі вранці затримали прикордонники відділу "Горонглаб" цього ж загону. Невідомих осіб за допомогою мобільного тепловізійного комплексу побачив прикордонний наряд. Затримати мігрантів вдалося за 40 метрів від лінії державного кордону із Словаччиною.

Ще одного громадянина Сирії та одного громадянина Йорданії прикордонники затримали на ділянці відділу "Стужиця" Чопського загону. Інформацію про рух двох невідомих осіб поблизу кордону прикордонникам надали словацькі колеги. З метою недопущення порушення кордону на місце виїхала група реагування, яка за триста метрів від лінії кордону зупинила нелегальних мігрантів.

"У всіх випадках незаконних мігрантів доставлено до прикордонних підрозділів для складання адміністративно-процесуальних документів. Подальшу долю затриманих вирішуватиме суд", - підкреслили у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, 13 вересня українські прикордонники затримали чотирьох мандрівників, які прибули із Африки.



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-zakarpatti-zatrimali-10-nelegaliv-yaki-namagalisya-potrapiti-do-es/648369
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top