Сигаретні контрабандисти намагаються залякати прикордонників Закарпаття


Злочинці, щозаймаються нелегальним вивезенням сигарет за кордон, погрожують закарпатським прикордонникам, які заважають здійснювати контрабанду.

Про це повідомляє прес-центр ДПСУ.

"Особи, які причетні до протиправної діяльності, не бажають полишити свій "бізнес". Натомість вони намагаються чинити тиск на співробітників Державної прикордонної служби України, сподіваючись, що у такий спосіб в подальшому їм не перешкоджатимуть займатися протиправною діяльністю.

Подібного тиску зазнав один з військовослужбовців Мукачівського прикордонного загону. Інспектор прикордонної служби був побитий 3 особами, які проникли в його приватне помешкання. Правоохоронця з різними тілесними ушкодженнями доправили в районну лікарню, де йому надали необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, швидше за все напад скоїли 3 місцевих жителів, які причетні до контрабандної діяльності на державному кордоні. 27 липня військовослужбовець у складі прикордонного наряду завадив спробі контрабандного переміщення 12 пакунків тютюнових виробів, а порушники тоді втекли, кинувши свою ношу.

"Крім того, як вже повідомлялося, на минулому тижні погрози лунали й прикордонникам відділу "Ділове" Мукачівського загону. Вони також завадили спробі переміщення через кордон контрабандних тютюнових виробів. Після затримання 4 пакунків з сигаретами до одного з військовослужбовців під'їхав місцевий житель, який поводив себе досить агресивно та почав погрожувати, обіцяючи навіть підпалити будинок", - повідомляють у ДПСУ.



http://gazeta.ua/articles/np/_sigaretni-kontrabandisti-namagayutsya-zalyakati-prikordonnikiv-zakarpattya/640426
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top