"Диверсійно-розвідувальних груп кращих за циган не знайти" - ужгородський воєнком



Тільки на 44% відсотки виконали мобілізаційний план 5 хвилі мобілізації на Закарпатті. Гірше справи по мобілізації пройшли тільки у Харківській та Одеських областях. За словами військового комісара міста Ужгорода Миколи Журавльова, одна з причин низької явкивелика кількість національних меншин, які не бажають служити в армії.

Також він повідомив, що в області почнеться активна мобілізація до армії ромів. Для цього комісар має зустрітись з місцевими баронами. За його словами, роми можуть бути чудовими розвідниками, так як у них є "природна кмітливість та хитрість".

Нагадаємо, в закарпатській області повістки в армію роздають на пунктах пропуску, в потягах та постах ДАІ на в'їзді до міста. Крім, цього повістки отримують контрабандисти, яких затримали на кордоні та працівники міліції, які звільнились з органів за власним бажанням. За даними голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, шоста хвиля мобілізації поки виконана тільки на 20%.

Більше про мобілізацію на Закарпатті читайте в одному з наступних номерів "Газети по-українськи".



http://gazeta.ua/articles/life/_diversijnorozviduvalnih-grup-kraschih-za-cigan-ne-znajti-uzhgorodskij-voyenkom/640315
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top