Події в Мукачевому спровокували міліція і СБУ - ТСК


Тимчасово слідча комісія Верховної Ради прийшла до висновку, що конфлікт у Мукачевому спровокували дії керівництва МВС і СБУ у Закарпатській області.

Про це у парламенті заявив голова ТСК Микола Паламарчук, передає "ВВС".

"Є підстави вважати, що збройний конфлікт у Мукачевому значною мірою був спровокований діями керівництва МВС і СБУ у Закарпатській області, оскільки керівники органів не тільки були проінформовані про зустріч "Правого сектора" і пана Ланьо, але і брали участь в організації цієї зустрічі", - заявив Паламарчук.

Нагадаємо, уМукачевому 11 липня сталася стрілянина. Як повідомлялося, конфлікт виник між учасниками "Правого сектора" і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланя.

Урезультаті інциденту постраждало 14 осіб, загинули щонайменше троє.



http://gazeta.ua/articles/np/_podiyi-v-mukachevomu-sprovokuvali-miliciya-i-sbu-tsk/648216
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top