Ужгород шокував Москаля своїм занедбаним станом


Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вражений станом, у якому перебуває Ужгород. Про це повідомляється на офіційному сайті губернатора.

"Мене вразив стан, в якому зараз знаходиться Ужгород. Колись охайне, затишне місто перетворюється на звалище, навіть територія навколо ОДА поросла бур'яном і закидана пластиковими відходами. Коли йду пішки на роботу, складається враження, що знаходишся в якомусь депресивному райцентрі, а не головному місті Закарпаття, яке повинно приваблювати туристів. Комунальні служби разом з керівництвом Ужгорода забули про свої прямі обов'язки", - зазначив Москаль.

Голова ОДА ініціював суботник у місті, на який вийдуть працівники облдержадміністрації та власноруч будуть прибирати прилеглу до адмінбудинку територію. Сам Москаль також візьмеучасть у суботнику.

"Я розумію, що одноденною толокою зразкового порядку не навести, але ініціюю прибирання, щоб привернути увагу всіх городян - в такому бруді жити не можна, слід повернути Ужгороду імідж одного з найпривабливіших міст України", - додав він.

Нагадаємо, 15 липня Геннадій Москаль очолив Закарпатську ОДА. У цей же день президент України Петро Порошенко в області представив нового керівника. За словами глави держави, незалежність від кланів стала однією із складових такого кадрового рішення. Другим чинником, який зумовив вибір Москаля, став досвід вирішення проблем та боротьби з контрабандою, який він отримав на фронтовий Луганщині.

Також Порошенко запевнив, що Москаль буде мати найширші повноваження і зможе самостійно формувати свою команду.



http://gazeta.ua/articles/regions/_uzhgorod-shokuvav-moskalya-svoyim-zanedbanim-stanom/638995
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top