На Дніпропетровщині грабіжник молотком розбив двом сестрам голову та забрав золото


В місті Кривий Ріг Дніпропетровської області грабіжник заліз в квартиру, де мешкають двоє сестер. Аби віддали золоті прикрас, розбив їм голови молотком.

Квартира жінок знаходиться на другому поверсі однієї з багатоповерхівок. Грабіжник проник в середину через вікно. Спочатку погрожував ножем, потім схопив молоток.

"Коли одна з жінок відмовилася віддавати речі, грабіжник кілька разів вдарив її молотком по голові, вона впала на підлогу. Чоловік пішов далі шукати цінності по квартирі. В іншій кімнаті зіткнувся з другою сестрою, її так також вдарив по голові. Потім схопив чотири золоті ланцюжки, три сережки та два мобільних телефони, - повідомили в Дніпропетровській обласній міліції. - Весь час сестри були непритомні. Коли прийшли в себе, викликали лікарів, а потім і міліціонерів".

Злочинця затримали за кілька днів. Ни виявився 30-річний місцевий. За розбій може отримати від 7 до 12 років ув'язнення.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-dnipropetrovschini-grabizhnik-molotkom-rozbiv-dvom-sestram-golovu-ta-zabrav-zoloto/646654
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top