Невідомі покрали ялинки з могили Сергія Нігояна


У ніч на 16 серпня уселі Березнуватівка Дніпропетровської області зловмисникивикрали з могили героя Небесної сотніСергія Нігояна 7 ялинок.

Про це повідомляє прес-центр МВС у Дніпропетровській області.

"В ніч на 16 серпня невстановлені особи викрали з могили 7 ялинок, 4 звичайні та 3 канадські", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, міліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого), що передбачає покарання у виді штрафу до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3-х років, або позбавлення волі на той самий строк.



http://gazeta.ua/articles/np/_nevidomi-pokrali-yalinki-z-mogili-sergiya-nigoyana/642706
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top