На Дніпропетровщині за розповсюдження сепаратистських газет суд дав 5 років


Дзержинський районний суд Кривого Рогу засудив чотирьох місцевих жителів до 5 і 5,5 років позбавлення волі, за неодноразові посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

"31-річний кріворожанін, в травні минулого року, через соціальну інтернет-мережу отримав від представника терористичної організації "ДНР" пропозицію поширити на території міста друковане сепаратистський виданнягазету "Новоросія". Погодившись на пропозицію, він залучив до цієї діяльності ще двох 55-річних чоловіків і 47-річну жінку ", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, зловмисники отримували екземпляри сепаратистського видання за допомогою пошти і поширювали серед місцевого населення. З червня по липень 2014 ними було отримано більше 2 тис. примірників зазначеної газети, а наприкінці липня минулого року їх протиправну діяльність була припинена правоохоронцями.

"Свою провину зловмисники не визнали, проте державним обвинуваченням вона повністю доведена", - підкреслили в облпрокуратурі.



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-dnipropetrovschini-za-rozpovsyudzhennya-separatistskih-gazet-sud-dav-5-rokiv/645464
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top