Пам'ятні монети, хімічна лабораторія та трамваї-музеї. Як святкували день міста у Вінниці






У Вінниці відсвяткували 652 річницю народження. День міста став головною подією для вінничан. Ще зранку трамваї збилися з графіку і їх їздило менше. Ще з восьмої ранку в центрі міста готувалися до подій. Виставляли студії для різноманітних майстер- класів. Тут вчили малювати на тілі, робити сувенірні монети, вирізати з паперу, малювати пейзажі і портрети. Цього дня картини художників можна було подивитись прямо на вулицях, або зайти у трамвай. Стіни кількох трамваїв були обвішені картинами.

"Святкувати так гучно день міста зараз недоречно. Президент розповідає про війну, важку ситуацію в країні, а місто шикує, - каже вінничанка Олена. - Але ж все проводиться під майбутні вибори. Розуміємо, що наступного року таких гучних подій може й не бути. Я люблю своє місто, але достатньо було б просто його прикрасити і провести невелике свято в центрі міста. Хоча дітям сподобалось. І мені до вподоби, бо проїзд в громадському транспорті був безкоштовним"

Майстри цього року зробили дерев'яну зменшену копію водонапірної башти, яка є окрасою міста. Мала близько метра висоти, коштувала 1800 гривен6ь. Цього ж дня її купили.

Головною родзинкою свята, стало хімічне шоу, що відбувалось посеред вулиці, "Сумашедшая лаборатория" проводила для дітей та дорослих наукову шоу-програму. Команда показувала як зробити хімічний годинник, день, ніч за допомогою простих речовин.

"Мені було цікаво спостерігати, як роблять монети, навіть сама наважилась кувалдою вдарити, щоб зробити залізну ювілейну монету з підковою на удачу"-розповіла Марія Полянська.



http://gazeta.ua/articles/regions/_pamyatni-moneti-himichna-laboratoriya-ta-tramvayimuzeyi-ak-svyatkuvali-den-mista-u-vinnici/645905
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top