Картоплю у Вінниці дозволили возити безкоштовно


З 26 вересня по 31 жовтня у Вінниці щосуботи будуть проводитись обласні ярмарки. Працюватимуть з 8 до 15 години, заїзд учасниківіз 4 години. Торгові ряди розмістяться біля торгового центру "Шок", що на вулиці Келецькій 117б. Про це кореспондент Gazeta.ua дізнався на організаційній нараді в обласній адміністрації.

"Люди нас вже питають і чекають ярмарки. Це зрозуміло, бо складні погодні умови і всі хвилюються за продукти. Ціни будуть на 10-15 відсотків нижчими від тих які на ринках. Буде 187 торгових точок. Міська рада допомагає нампоставлять біотуалети, смітники і кавові автомати. Для перевезення продукції збільшать кількість транспорту на маршрутах. Вантажні перевезення будуть безкоштовними", - розповів перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

Заплановано реалізувати біля 160 тон продуктів: м'ясо, риба, олія, крупи, хлібо-булочні і кондитерські вироби, мед, зерно. Найбільше буде овочів95 тон, фруктів39.

"Парковку відводимо під ярмарок на добровільних засадах, - каже менеджер ТЦ "Шок" Тетяна Макаренко. - В цьому році біля нашого торгового центру вже проводили одноденний великодній ярмарок і бачили, що люди йдуть на таке. Коли адміністрація запропонувала осінні ярмарки, ми погодились. Площа у 10 тисяч метрів квадратних заасфальтована і огороджена. Близько зупинки транспорту - тому людям буде зручно."



http://gazeta.ua/articles/regions/_kartoplyu-u-vinnici-dozvolili-voziti-bezkoshtovno/648183
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top