На Вінниччині невідомі намагалися витягти тіло з могили


В селі Уладівка на Літиського району невідомі намагалися витягти тіло покійної Ірини Лівчук. Вранці жителі села помітили розкидану землю на кладовищі і звернулися до сільської голови.

"Скільки це село існує, такого в нас не було. Попитала навіть старожилів, ніхто не пригадує подібних випадків", - розповідає сільська голова Майя Кріт.

Жінку поховали 2 серпня. До цього вона хворіла. Жила в селі у мами з дитиною, працювала у Вінниці в швейному цеху. Торік пошкодила ногу, їй вставили пластину, яка довгий час не приживалася. Потім пошкодила палець, перестала звертатися кров Ірина довгий час лежала в лікарні. Потім у жінки відмовили органи.

"Мама збирала гроші на лікування доньки. Скрізь у селі ставили скриньки, - продовжує Майя Петрівна. - Але жінку не врятували. 2 серпня її поховали на місцевому кладовищі. А через місяць могилу розкопали, зламали дошки гроба і чи то намагалися тягти тіло чи що з ним зробити незрозуміло. Але в гробі було насипано багато землі"

Селяни викопали труну, зробили нову кришку і тіло жінки перезахоронили.

"В день перезахоронення виповнилося якраз 40 днів після смерті. Мати жінки пережила подвійні похорони. Їй дуже важко. Каже навіть подумати не могла, що з її дитиною таке може статися"



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-vinnichchini-nevidomi-namagalisya-vityagti-tilo-z-mogili/647970
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top