У вінницькій багатоповерхівці вибухнув газ






В новому будинку на вулиці Київській у Вінниці відбувся вибух газу. З квартири на четвертому поверсі винесло два вікна. У квартирі перебувало троє осіб. Їх забрала швидка допомога.

"Допомагав другу на дванадцятому поверсі ставити двері. Почули вибух і побачили як внузу вилетіли шибки. Попадали якраз біля майданчика, де було троє дітей, але їх не зачепило. Приїхала швидка, пожежники і газова служба. Вони тільки констатували вибух газу і поїхали. Винесли чоловіка в якого 80 відсотків опіків і вивели жінку з опіками на лиці. Ще там був робочий, який щось робив. Він обійшовся подряпинами на обличчі, - розповів 26-річний Михайло Мельник. - Рамою балкона вибило в моїй машині заднє вікно. Страхова компанія таке не відшкодовує, а від власників квартири навряд чи зможу щось добитись."

Газ вибухнув через самовільні роботи біля газового лічильника. Від вибуху пошкодило стіну сусідньої квартири, власник якої місяць тому зробив ремонт.



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-vinnickij-bagatopoverhivci-vibuhnuv-gaz/644668
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top