Розкіш по-вінницьки: Митрополиту Онуфрію зібрали квіти з усього селища






Предстоятелю Української православної церкви Московського патріархату Онуфрію монахині Браїлівського Святотроїцького жіночого монастиря дві години викладали доріжку з різнобарвних квітів. Отець Єнох Торак розповів кореспонденту Gazeta.ua, дорогу уквітчали сортовими трояндами, чорнобривцями та айстрами. Їх збирали самі ж прочани. Додатково священники закуповували на фірмі, яка вирощує квіти.

"Завжди вистелюємо шлях для архієреїв. Цього разу особливо постаралися. П'ятеро монашок з півсьомої ранку до 8.30 максимально красиво оформили доріжку для Блаженнішого митрополита отця Онуфрія. За основу взяли листя барвінку, бо зараз не час йому цвісти. Початок доріжки оформили у вигляді орлеця. Це символ архієрейської влади" - розповідає отець Єнох Торак Браїлівського монастиря.

Живими квітами прикрасили ще й іконопис та панікадило-люстру в храмі.

"Митрополит любить живі квіти. В подарунок йому монахині вручили білі троянди. У священнослужителів це знак повноти любові та поваги. Обов'язковобукет об'ємний та великий, щоб не залишилось відчуття того, що дали три квітки і збутися"додав священник.

Нагадаємо, на Вінниччині 15 вересня провели урочистості до 1000-ліття від смерті святого князя Володимира Великого. Для святкування обрали Браїлівський жіночий монастир. На його території вміщається кілька тисяч вірян.



http://gazeta.ua/articles/regions/_rozkish-povinnicki-mitropolitu-onufriyu-zibrali-kviti-z-usogo-selischa/648093
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top