У Вінниці вкладникам банку оплатять комунальні послуги


У Вінниці вкладникам банку пропонують оплатити комунальні послуги. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла консультант банку - Марина. Для цього вкладнику потрібно вкласти на депозит суму від 2000 грн. Після вкладу банк обіцяє виплатити 23% річних та що три місяці виплачувати компенсацію на комунальні, щонайменше 200 грн

"Після того як вкладних на "Укрпочті" оформить депозит, йому буде відкрито рахунок, на який будуть надходити компенсації за комунальні та річні відсотки. Програма почне діяти через три місяці після вкладу. Клієнт зможе оплачувати свої комунальні платежі одразу на сайті фідомаркету, де матиме ще компенсовані кошти, куди їх використати клієнт вирішує самостійно",-розповіла кореспонденту Gazeta.ua консультант банку- Марина.

На пропозицію люди відгукуються неактивно, здебільшого висловлюють недовіру до сучасних банків " Я вже прогорів на депозиті, ще раніше вклав близько 120 тис грн. у спілку Злагода, та так нічого і не отримав, на таке більше не поведусь"-розповідає літній чоловік, в напрасованій чорній сорочці

Загалом програма розпочала широку рекламну компанію у всіх містах України,консультанти банку є майже у кожному віділені "Укрпочти".



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-vinnici-vkladnikam-banku-oplatyat-komunalni-poslugi/645075
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top