На патріотичних бантах і віночках заробляють 1000 гривень на день






У переддень 1 вересня першачки та випускниці активно розкуповували банти. Цього року відмовились від білих, купували патріотичні віночки та невеличкі жовто- блакитні бантики. У переддень свята продавці заробили від 600 до 1000 гривень. Про це кореспондентуGazeta.ua розповіла продавець з Вінниці Тетяна.

"Мода на патріотичні банти почалася торік. Одеса почала шити жовто- блакитні круглої форми. Їх не дуже брали, бо були всі однакові. Цього року патріотичні нотки кращі і яскравіші", - каже Тетяна.

Першокласниці відмовились від великих білих бантів, а заміняють їх віночками з жовто- блакитними квіточками. Випускниці активно купують намисто і білі банти з жовто- юлакитною серединкою.

"Ціна на пару бантів коливається від 60 до 120 гривень. Двічі на рік ціни на них піднімаємо. За тиждень до 1 вересня і за тиждень до останнього дзвінка. Потім ціна впаде в середньому на 10 гривень. Але й вибір буде меншим"

Продавці кажуть новинкою цього сезону були банти із вишивкою. Такі розібрали в першу чергу.

"Були навіть з ручною вишивкою. Такі коштували найдорожче. Пару віддавала за 150 гривень. Але й їх розкупили. Брали переважно під вишиванки. Тепер у школу модно ходити в вишитому одязі"



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-patriotichnih-bantah-i-vinochkah-zaroblyayut-1000-griven-na-den/645069
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top