На "Файне Місто" приїдуть байкери зі всієї України


В рамках фестивалю "Файне місто" 3-5 липня відбудеться байкерський зліт, а 4 липня містом промчить мотопарад.

У суботу 4 липня о 12 годині біля Тернопільського озера стартує мотопарад, який проїде містом аж до місця фестивалю на території аеропорту "Тернопіль". Збір байкерів перед виїздом буде о 11:00 на біля готелю "Галичина".

"Багато байкерів із різних міст уже приєднались до нашого зльоту. Хтось приїде колоною, хтось індивідуально. Цікаво, що будуть з нами і дівчата-байкери. До речі, для байкерш організатори зробили вхід на фестиваль безкоштовним. Це уже така традиція, що для дівчини за кермом байка вхід на подію вільний", - зазначив координатор байкерського зльоту на "Файному Місті" Олександр Уточкін.

Охочі зможуть приєднатись до байкерського зльоту та мотопараду. Організатори запрошують усіх справжніх байкерів приїхати на подію та "зарядити фест своїм драйвом".

"Файне Місто" - щорічний міжнародний музичний фестиваль, який відбудеться 3-5 липня 2015 року на території міжнародного аеропорту "Тернопіль". На 4 сценах фестивалю виступатимуть 60 гуртів, серед яких "Скрябін", Brutto, Бумбокс, The Hardkiss та 9 іноземних команд.



http://gazeta.ua/articles/culture/_na-fajne-misto-priyidut-bajkeri-zi-vsiyeyi-ukrayini/632764
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top