У Тернополі головного лікаря спіймали на хабарі в 200 тис. грн


На хабарі у 200 тис. грн затримали у Тернополі головного лікаря одного з медичних закладів за продовження оренди приміщення.

Факт отримання коштів задокументували співробітники управління боротьби з економічної злочинністю. Про це повідомили у СЗГ УМВС у Тернопільській області.

"Головний лікар одного з медичних закладів, який є депутатом Тернопільської обласної ради, вимагав гроші у приватного підприємця за продовження оренди. Її об'єктом є приміщення загальною площею 135 квадратних метрів, яке перебуває на балансі лікувальної установи",йдеться у повідомленні.

Посадовця затримали правоохоронці. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 10 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-ternopoli-golovnogo-likarya-spijmali-na-habari-v-200-tis-grn/621800
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top