Військкомати Тернопільщини оприлюднюють в ЗМІ списки ухильників від мобілізації


На Тернопільщині військкомати почали оприлюднювати списки розшукуваних військовозобов'язаних. Про це повідомляє "ТСН".

Прізвища друкують у місцевих ЗМІ.

Перша "порція" містить два десятки прізвищ мешканців Тернополя та Шумського району.

Зазначається, що ці чоловіки або не були оповіщені, або ж не з'явилися у військкомат.

У військкоматі наголошують що якщо ці особи не прибудуть протягом тижня, то наступного разу оприлюднять їх місця роботи та посади.

Нагадаємо, шоста хвиля мобілізації розпочалася 19 червня. Триватиме до 17 серпня. За цей час, як і протягом попередньої, до війська мають призвати 50 тис. осіб.

Повідомлялося, що на шосту хвилю мобілізації приходить вдвічі більше добровольців, ніж під час попередньої.

Раніше перший заступник начальника ГУ оборонного та мобілізаційного планування Генштабу ЗСУ Володимир Талалай заявив, що вручати повістку на вулиці можна за будь-якого часу світлої частини доби.



http://gazeta.ua/articles/regions/_vijskkomati-ternopilschini-oprilyudnyuyut-v-zmi-spiski-uhilnikiv-vid-mobilizaciyi/636974
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top