На Тернопільщині знайшли матір, яка закопала немовля на чужій могилі


На Тернопільщині міліція розшукала горе-матір, яка народила мертве немовля й закопала його на чужій могилі.

З'ясувалося, що родом 37-річна жінка з Борщівського району. Свій вчинок вона пояснила тим, що бракувало коштів на поховання дитини. Про це повідомили у прес-службі обласної міліції.

Правоохоронцям також стало відомо, що у жінки вже є троє дітей. Вона не працює, а чоловік їздить на заробітки.

"18 жовтня 2014 року в жінки почалися пологи, ввечері вона народила мертву дівчинку у власному житловому будинку. Наступного дня матір закопала дитину на одній із могил на кладовищі села Гуштин",розповіли у міліції.

Тіло немовляти знайшов місцевий мешканець, прибираючи на могилі родича. Чоловік повідомив про страшну знахідку в міліцію.

Те, що дівчинка народилася мертвою, підтвердила судово-медична експертиза. Проте, причину перинатальної смерті встановити не вдалося через тривале перебування тіла в землі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 117 ККУумисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 5 років.



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-ternopilschini-znajshli-matir-yaka-zakopala-nemovlya-na-chuzhij-mogili/621859
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top