На Рівненщині затримали понад тонну бурштину на десятки мільйонів


У Рівненській області співробітники податкової міліції виявили майже тонну бурштину та обладнання для його обробки на загальну суму близько 62 мільйонів гривень.

Про це інформує прес-центр Державної фіскальної служби.

"Сьогодні питання "сонячного каменю" лежить не лише в сфері добування, але й іде корінням в тіньову ювелірну промисловість. Відслідковуючи ланцюжок за ланцюжком, ми наближаємося до власників "бурштинового" бізнесу", - зауважив перший заступник Голови ДФС Сергій Білан.

Під час обшуків за адресами шести підприємств, які мали відношення до незаконної діяльності, було виявлено 959 кг необробленого бурштину вартістю 8,4 млн грн., 27 станків для обробки каменю вартістю 9,6 млн грн. та 100 кг обробленого бурштину вартістю близько 44 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час спроби залишити Рівне був затриманий автомобіль Lexus, за кермом якого перебував засновник однієї з фірм-фігурантів кримінального провадження. У машині знайшли бухгалтерські документи двох підприємств, які проходили по цьому кримінальному провадженню.

Загалом, за результатами проведених обшуків вилучено товарно-матеріальних цінностей приблизно на 62 млн грн.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-rivnenschini-zatrimali-ponad-tonnu-burshtinu-na-desyatki-miljoniv/640816
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top