На Рівненщині нелегальні копачі бурштину штурмували прикордонну заставу, є поранені






У Рокитнянському районі Рівненської області копачі бурштину штурмували прикордонний загін, аби забрати конфісковану техніку.

Як повідомила прес-служба прикордонної служби, внаслідок штурму знищений паркан застави та вибиті вікна, а двоє нападників отримали кульові поранення ніг.

Інцидент стався після того, як прикордонники конфіскували трактор та мотопомпу у нелегальних копачів бурштину в селі Обсіч поблизу кордону з Білоруссю.

Також вони затримали сімох осіб, які добували бурштин.

Пізніше близько ста місцевих мешканців зібрались біля прикордонного підрозділу з вимогою відпустити затриманих та повернути техніку.

Прикордонники відпустили затриманих, проте люди не погодились з конфіскацією техніки і вночі штурмували прикордонний підрозділ.

"Була створена реальна загроза життю та здоров'ю прикордонників, представників МВС та прокуратури, загроза захоплення зброї і службового майна. Правоохоронці змушені були застосувати вогнепальну зброю", - йдеться у повідомленні ДПСУ.

В результаті конфлікту була знищена частина майна підрозділу, троє учасників штурму затримані, а двоє нападників зазнали поранень.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-rivnenschini-nelegalni-kopachi-burshtinu-shturmuvali-prikordonnu-zastavu-ye-poraneni/636408
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top