На Закарпатті спецслужби РФ намагаються вплинути на майбутні вибори


На Закарпатті Служба безпеки України попередила спроби російських спецслужб вплинути на підготовку та проведення місцевих виборів 2015 року.

Про це інформує прес-центр СБУ.

"Спецслужби РФ під прикриттям приватної московської організації намагалися сприяти місцевим "лівим" з метою подальшого впливу на ситуацію в регіоні. За це московські куратори обіцяли профінансувати їхню передвиборчу кампанію", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, управління СБУ в Закарпатській області оголосило офіційне застереження одному із функціонерів партії "лівого" спрямування про неприпустимість дій, які кваліфікуються за ст. 111 Кримінального кодексу України як державна зрада.



http://gazeta.ua/articles/politics/_na-zakarpatti-specsluzhbi-rf-namagayutsya-vplinuti-na-majbutni-vibori/642175
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top