З магазинів Дніпропетровська і Запоріжжя вилучили понад 200 підроблених iPhone


Понад 200 контрафактних одиниць продукції компанії Apple вилучено в Дніпропетровську і Запоріжжі. Про це повідомляє Державна фіскальна служба України (ДФС).

"Державної фіскальної службою України на підставі інформації Всеукраїнської громадської організації, яка представляє інтереси Apple Inc, організовані заходи з відпрацювання фактів незаконного переміщення через митний кордон та подальшої реалізації технічних пристроїв мобільного зв'язку продукції марки Apple", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обшуки і вилучення товарів Apple в одній з торгових мереж, розташованої в містах Дніпропетровськ і Запоріжжя, здійснювались на підставі постанови Шевченківського районного суду м. Києва.

Обшуки проводили співробітники податкової міліції ДФС України із залученням представників офіційного представництва компанії Apple.

Раніше повідомлялося, що українці почали менше купувати ґаджетів. Експерти пояснюють таке падіння подорожчанням пристроїв через девальвацію гривні.



http://gazeta.ua/articles/regions/_z-magaziniv-dnipropetrovska-i-zaporizhzhya-viluchili-ponad-200-pidroblenih-iphone/642348
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Семенченко: «Донбассу» приказали покинуть Мариуполь »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top