«Такої кількості п’яних людей я давно не бачив», – Шандор

«Такої кількості п’яних людей я давно не бачив», – Шандор

Соціолог зазначив, що «Карпатський центр полінгових досліджень» провів опитування у 6 округах. «Ми очікували явку виборців у кількості 55%, а прийшло 51%. В принципі, тут багато залежало і від погоди: дощ, сніг із дощем», – сказав Федір Шандор. На подив соціолога, дуже велика явка виборців була між 8 та 10 годинами ранку, коли більшість людей були у церкві, а тому на дільницях було мало «непотрібних» людей.

«По екзит-полу я бачив до 10-ї години різкий «підйом» явки. І всі в один голос говорили, що голосували за провладну партію та їх кандидата. Та багато людей взагалі відмовлялися говорити, за кого голосували», – сказав Федір Шандор. За його словами, провести дослідження за всіма правилами було надзвичайно складно, адже 35% людей відмовлялися давати інформацію. Більше того, як зазначив Федір Шандор, люди, що отримали гроші за голос, вважали, що інтерв’юери насправді перевіряють, чи дійсно виборці голосували за тих, за кого отримали гроші.

На результати екзит-полів суттєво може вплинути фактор розкидування грошей у день виборів, – вважає соціолог. Віктор Щадей розповів, що в Ужгороді та районі відбувалася тотальна роздача. В селі Андріївка Ужгородського району всім давали гроші, а у суботу навіть їздили автобусом і роздавали гроші, уже навіть не питаючи паспортних даних.


Источник: “http://zakarpattya.net.ua/News/102642-Takoi-kilkosti-p’ianykh-liudei-ia-davno-ne-bachyv-–-Shandor”

Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

ТОП 24

Copyright © 2008-2016. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top