Людмила Щербаківська: шлях зрадництва і авантюр

25 жовтня відбудуться місцеві вибори. А вже до Нового року у Вінницькій області може настати повний «гаплик». Чому, запитаєте Ви? Давайте про це поговоримо. Децентралізація влади передбачає, що замість місцевих державних адміністрацій будуть утворені виконкоми місцевих рад. Чиновників, яких призначають «згори» замінять чиновники, який рекомендуватимуть депутати. Це називається – квоти. Відтак матимемо ситуацію, коли в управлінські крісла полізуть ті, чиї професійні навички зводяться до вміння виляти хвостом перед партійним керівництвом. Беремо простий приклад. Знайомтеся – Щербаківська Людмила Михайлівна. Голова Вінницької обласної організації ВО «Батьківщина». За фахом – вчитель.

Колись давно працювала у Жмеринському методичному освітньому центрі. З 2002 року – поринула у політику, ставши членом «Батьківщини». З тих пір, ані у господарські, ані в управлінській діяльності помічена не була.

Але. У володінні колишньої вчительки раптом з’являються 2 квартири – на 91 кв. м. та на 46,2 кв. м., а також земельна ділянка на 843 кв. м. http://batkivshchyna.com.ua/storage/article/userfiles/files/%D0%A9%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0.pdf

За одну зарплату (а у 2013 році Щербаківська заробила аж 34 000 гривень, себто 2,8 тисячі у місяць) накопичити на 5-кімнатну квартиру  можна років за 300. Хтось подарував?

Невідомо. Втім мова не про це. А про те, що Щербаківська, заслуживши вірою і правдою милість Тимошенко очолити обласну парторганізацію «Батьківщини», вирішила піти покерувати. І після Революції Гідності, яку, як думала Щербаківська, здійснили виключно для того, щоб «звільнили Юлю», вона висунула претензії на губернаторську посаду.

Жарт, скажете Ви? Та ні… Цитата з інтерв’ю «мікрорайону нашого вчительки» у березні 2014 року. «Особисто мені пропонували посаду вже 6 разів, але відмовляюсь... І від гуманітарної сфери, і від першого заступника голови ОДА»,– з якимось незрозумілим кокетством, а швидше «дешевими понтами» розповідала ця діячка, яка жодного дня не працювала у господарській сфері.

А далі було ще цікавіше. «Під час розмови з Юлією Тимошенко, Олександром Турчиновим в Києві мені сказали – у владу йти рано. Всі ці призначення тимчасові, на три місяці...» Що це було? Дурість? Адже озвучений на всю область факт свідчив, що влада не збиралася чинити серйозний опір ворогові.

Нагадаємо – на той час уже було анексовано Крим, захоплено адміністративні будівлі на Донбасі. Полум’я війни наближалося до Харкова та Одеси. Розповідати, що столичне керівництво не контролює чи не хоче контролювати ситуацію, та ще й закликає до цього своїх  підлеглих…

Прочитали це інтерв’ю Щербаківської у Кремлі? Авжеж. Тамошні аналітичні центри спостерігають за кожною буквою, яка надрукована в українській пресі. Дало це привід активізувати агресію? Так.

А Щербаківська, намолотивши за три короби, і забувши про обіцянки не йти на посаду заступника голови ОДА, раптом передумала і згодилася. Відчуваєте абсурд ситуації? Мадам, яка після роботи методистом останні 10 років ходила у помічних нардепів чи була безробітною, стала відповідати за ВСЮ гуманітарну сферу Вінниччини з 1,6 мільйонів мешканців!!!

З чого почала? Працевлаштувала доньку і зятя. Заступником директора Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Віталія Давиденка стала Діана Кес. Діана Геннадіївна - депутат Жмеринської районної ради по багатомандатному виборчому округу від Жмеринської районної організації політичної партії ВО «Батьківщина».  Щоправда, на сайті Жмеринської райради пані Діана значиться під іншим прізвищем, дівочим  – Щербаківська.

Діані Кес було лише 23 роки, а в неї уже чотири роки депутатського стажу. Однією донькою Людмила Щербаківська не обмежилася. До родинного чиновницького кола приєднався також зять заступника губернатора – Богдан Кес. Він працює в оргвідділі Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області.

Результатів «роботи» Щербаківської на посаді заступника губернатора ніхто не бачив. Та їх і не було. За два місяці бурхливої діяльності, мадам встигла вплутатися у скандал з поширенням «чорнухи» проти конкурентів Тимошенко на президентських виборах і... І все.

Сьогодні Щербаківська знову рветься до влади!

Тарасова правда http://taras-ua.com

Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: « На Вінниччині ВО «Батьківщина» розпочала пудрити мізки Навіщо Вінниччина Коломойському? »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top