СБУ знайшла схованку російської зброї "Харківських партизанів"





На Харківщині Служба безпеки України вилучила зброю членів терористичної організації "Харківські партизани".

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Троє учасників групи, що координувалася спецслужбами Росії, були затримані співробітниками СБУ наприкінці травня. Зловмисники причетні до дев'яти терактів, серед яких підрив залізничної колії біля станції "Новожаново", спроба підриву ємностей зі скрапленим газом поблизу с. Безлюдівка, обстріли з реактивних вогнеметів будівлі об'єднаного райвійськкомату Орджонікідзевського і Фрунзенського районів Харкова, а також офісу волонтерської організації по вул. Лебединській.

Ватажок знешкодженої тероргрупи, який переховується на території РФ, продовжував готувати диверсії в Харківському регіоні. Для цього він контрабандою ввіз в Україну з Росії зброю для терористів та зберігав її у себе на дачі поблизу державного кордону", - йдеться у повідомленні.

У СБУ уточнили, що під час обшуків виявлено гранатомет "РШГ-2", автомат Калашникова з підствольним гранатометом, гранати ВОГ-25, сигнальні ракети та значну кількість набоїв.



http://gazeta.ua/articles/np/_sbu-znajshla-shovanku-rosijskoyi-zbroyi-harkivskih-partizaniv/640605
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top