Правоохоронці затримали терориста "ДНР" на Харківщині


Правоохоронці затримали на Харківщині 27-річного терориста "ДНР".

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Згідно з інформацією відомства, затриманий виявився мешканцем Харківської області та брав участь у бойових діях проти Збройних сил України на боці терористичних угруповань "ДНР", зокрема у батальйонах "Восток", "Область войска Донского", "Макеевская сотня".


"Раніше бойовик відбував кримінальне покарання за вбивство і хуліганство, а останнім часом перебував у всеукраїнському розшуку за скоєння крадіжки", - повідомили в СБУ.
Правоохоронці затримали терориста, коли той незаконно перетнув державний кордон поза межами встановлених пунктів пропуску з боку Російської Федерації в Україну.

У бойовика вилучили військовий квіток, виданий так званим "міністерством оборони ДНР".

"У його мобільному телефоні виявлені численні фото- і відеодокази безпосередньої участі у бойових діях на боці терористів, зокрема стрільба з великокаліберного міномета, використання яких заборонено Мінськими угодами", - зазначили у відомстві.
Слідчі Управління СБУ в Харківській області повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



http://gazeta.ua/articles/regions/_pravoohoronci-zatrimali-terorista-dnr-na-harkivschini/641946
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top