Кличко відкрив на Дарниці новий сучасний шкільний стадіон


Сучасні спортивні майданчики у київських школах стануть для дітей справжньою альтернативою вулиці.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час відкриття після реконструкції спортивного комплексу у школі 217 в Дарницькому районі столиці.

"Радий, що ми відкриваємо гарний спортивний майданчик, якому може позаздрити будь-яка школа. Хочу привітати з цим учнів і батьків. Ми всі мріємо, що наші діти будуть сильними, всебічно розвинутими і займатимуться спортом. Ті, хто займається спортом, можуть завдяки цілеспрямованості, витримці, силі волі досягнути будь-яких висот. Сподіваюся, цей стадіон стане справжньою альтернативою вулиці, і тут ви зробите свої перші кроки до олімпійського чемпіонства",звернувся Кличко до учнів.

Мер вручив почесні нагороди учням київських шкілпереможцям та призерам міжнародних та національних спортивних змагань. Після цього Віталій Кличко випробував нове футбольне поле та забив пенальті голові Дарницької райадміністрації Геннадію Сінцову.

У коментарі журналістам Кличко заявив, що ремонт спорткомплексу обійшовся місту у 5 млн грн.

"Наша метащоб у кожній школі був сучасний спортивний майданчик, і діти могли займатися спортом та мати справжню альтернативу вулиці та її цінностям",зазначив міський голова.

На території стадіону облаштоване футбольне поле зі штучним покриттям, бігові доріжки, зона із тренажерами та баскетбольний майданчик. Його спорудження почалося 3 роки тому, але було заморожене через брак фінансування.



http://gazeta.ua/articles/kiev-life/_klichko-vidkriv-na-darnici-novij-suchasnij-shkilnij-stadion/646972
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Правый берег Киева высыхает без воды: люди атакуют бюветы (фото) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top