Сім'ї загиблих у пожежі на нафтобазі хочуть від "БРСМ" 60 млн грн


60 мільйонів гривень моральної компенсації вимагають від компанії "БРСМ-Нафта" родичі пожежників, загиблих при гасінні пожежі на нафтобазі у Київської області.

Про це сказав адвокат постраждалих Олександр Мірошник на прес-конференції, повідомляють "Українські новини".

"Нами заявлено цивільні позови...Сума цих позовів - 20 млн гривень на кожну сім'ю. Наразі позови заявлено 3 постраждалими. Ми вимагаємо від керівництва "БРСМ" відшкодувати ці збитки", - повідомив він.

Адвокат також заявив, щоправоохорнці ведуть слідство неправильно.

"У нас є обґрунтовані сумніви й обґрунтована недовіра до слідства. Вони від нас приховують інформацію", - сказав він.

Зокрема, захисник стверджує, що прокуратура не дає адвокатам ознайомитися з матеріалами досудового розслідування.

Мірошник зазначив, що наразі підозри в цьому кримінальному провадженні оголошено тільки головному інженерові нафтобази й заступникові керівника компанії "Укртрансойл-2009".

Захист постраждалих вимагає від слідства притягти до відповідальності керівництво "БРСМ", що допустило порушення вимог пожежної безпеки на нафтобазі.

Як відомо, 8 червня на території нафтобази у Васильківському районі Київської області відбулася пожежа резервуара з паливом обсягом 900 куб. м, вогонь охопив також сусідні резервуари.

Під часгасіння пожежі загинули 6 людей.



http://gazeta.ua/articles/kiev-life/_simyi-zagiblih-u-pozhezhi-na-naftobazi-hochut-vid-brsm-60-mln-grn/649052
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Правый берег Киева высыхает без воды: люди атакуют бюветы (фото) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top