У Тернополі двоє жінок до смерті побили чоловіка


У Тернополі міліціонери затримали двох дівчат, які нанесли тяжкі тілесні ушкодження 50-річному чоловікові, внаслідок чого він помер, повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Тернопільській області.

До міліції надійшло повідомлення від лікаря обласної лікарні про те, що у стані алкогольного сп'яніння з численними травмами голови до них доставили 50-річного чоловіка.

Міліціонери встановили, що чоловік ввечері прийшов у гості до знайомої, яка розпивала спиртне з 22-ох та 23-річними подругами. Чоловік приєднався до компанії. Згодом між гостями зав'язалася суперечка, яка переросла в бійку.

"Дівчата били чоловіка ногами по голові, поки той не перестав ворушитися. Господиня намагалися втихомирити подруг, однак це їй не вдалося. Вже після того, як вони пішли, жінка викликала швидку", - йдеться у повідомленні.

Травми постраждалого виявилися несумісні з життям. Чоловік помер у лікарні.

Підозрюваних у важкому злочині заарештували. Їм інкримінують ча. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Їм загрожує до до десяти років позбавлення волі.



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-ternopoli-dvoye-zhinok-do-smerti-pobili-cholovika/622317
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top