Третьокласники на перше вересня запросили до себе бійця АТО






Сьогодні, 1 вересня, учні 3-Б класу Полтавської гімназії "Здоров'я" № 14 запросили на свій перший урок бійця АТО Андрія Олефіренка з полку "Азов". Це єдиний клас у школі, хто запросив до себе військового.

"Ідея запросити воїна належить вчительці Олені Федоровій. Сказала, що для дітей буде корисно послухати мужню людину, яка захищає свою країну не шкодуючи життя", - розповіла Ірина, матір одного з третьокласників.

Андрію Олефіренку діти піднесли коровай, подарували зроблене з картону жовто-блакитне сонце. На його променях кожен зі школярів написав власне ім'я. У свою чергу боєць "Азову" розповів дітям про власне перебування на фронті та роздав на пам'ять гільзи з ручного кулемету.

"Дякую, що запросили. Насправді ви хоч і маленькі, але теж можете нам помагати. Маю на увазі ваші малюнки. Люди на передовій дуже емоційні і такі речі цінують. Дитячі малюнки бійці кладуть собі під бронежилет. Чиню так само, бо є віра, що малюнки, як талісман, можуть захистити твоє здоров'я і життя", - сказав Олефіренко.

Розповів воїн і про бойові виїзди. Особливо зупинився на минулорічних подіях в Іловайську.

"Ми заходили туди десятками. І от моя десятка потрапила у засідку ворога. Двох побратимів убили, п'ятеро поранені. Гранати розривалися від нас на відстані 1-2 метрів. Ми падали на землю біля насипів щебеню і осколки пролітали над нами. Але військові вже звикли до війни. Найважче - мирним людям, які кидають свої будинки і тікають. Це жахливо. І я дійсно щасливий, що на нашій Полтавщині такого немає. Знаєте чому? Бо в нас, як і в вашому класі, високі патріотичні почуття і гарне виховання. На Сході ж людей переконали, що вони нікому не потрібні і буде добре тільки, якщо прийде Східний сусід. Та в реальності все виявилося зовсім не так", - розповів Андрій Миколайович.

"Ми дуже раді, що до нас сьогодні прийшла така людина. Для дітей - це найкращий приклад мужності і патріотизму", - додала Олена Фелорова, класний керівник.

Нагадаємо, раніше учні цього класу написали звернення до бійців АТО. Його записали на диски та через волонтерів передали бійцям на Схід.



http://gazeta.ua/articles/regions/_tretoklasniki-na-pershe-veresnya-zaprosili-do-sebe-bijcya-ato/645144
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top