На Полтавщині намагалися підірвати офіс активістів


Сьогодні вночі у Кременчуці виявили ізнешкодили саморобний вибуховий пристрій.

Про це інформує обласне управління міліції.

"Близько 1-ї ночі 19-го серпня 32-річний охоронець однієї з організацій у центрі міста виявив предмет, ззовні схожий на вибуховий.

При виїзді на місце пригоди правоохоронці встановили, що біля будівлі лежить невідомий предмет: до каністри з невідомою речовиною прикріплений пластиковий контейнер з елементами електричного живлення та дротами", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник Експертно-криміналістичного центру Полтавщини Олег Костін, пристрій знаходився на розтяжці та міг зірватися при будь-якому випадковому русі.

Експерти знешкодили вибуховий предмет на місці події. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Як з'ясувалося, вибухівку знайшли на бульварі Пушкіна, неподалік офісу місцевої організації ВО "Майдан".



http://gazeta.ua/articles/np/_na-poltavschini-namagalisya-pidirvati-ofis-aktivistiv/643013
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top