Адвокати Кернеса вимагають притягти до адміністративної відповідальності активістів біля суду


Захисники Геннадія Кернеса просять суд притягнути до адміністративної відповідальності активістів, які зараз біля стін Київського райсуду Полтави вимагають посадити мера Харкова у тюрму. Також захисники мера Харкова вимагають вилучити із зали суду активістів, які перед початком судового слухання заспівали гімн України. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За словами адвокатів, такими діями активісти ображають їхнього підзахисного.

"Суд - не ресторан. Мені набридло відволікатися на активістів "Громадської варти". Якщо до них не будуть прийняті міри - не буду сюди більше приїжджати, бо мене тут постійно принижують. Та і самі полтавці на них жаліються, бо смітять у місті", - заявив Геннадій Кернес.

Суддя Андрій Антонов частково задовольнив клопотання адвокатів мера Харкова та вилучив із зали суду одного з активістів. Також суддя звернувся до інших активістів та попросив залишити у приміщенні лише одного їхнього представника. Після цього у суді зникло світло, була оголошена перерва.

Нагадаємо, сьогодні у Полтаві триває восьме засідання по справі Геннадія Керннеса та двох його охоронців. Усіх звинувачують у побитті харківських майданівців торік навесні.



http://gazeta.ua/articles/regions/_advokati-kernesa-vimagayut-prityagti-do-administrativnoyi-vidpovidalnosti-aktivistiv-bilya-sudu/647215
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top