На Полтавщині біля річки знайшли тіло задушеної і згвалтованої жінки


В місті Гадяч Полтавської області міілціонери затримали 23-річного місцевого, який задушив та згвалтував свою 31-річну знайому. Вона відмовила йому інтимі.

Про вбивство жінки заявив її 43-річний брат, який знайшов тіло на березі річки.

"Злочинець зі знайомою відпочивали в одній компанії в місцевого кафе-барі, пили спиртне. Згодом чоловік запропонував жінці прогулятися. Він запропонував їй вступити з ним в інтим. Жінка відмовила. Після того він її згвалтував та задушив. Тіло залишив біля річки, - повідомили в Полтавській обласній міліції".

"У чоловіка правоохоронці вилучили сумку з особистими речами загиблої. Золоті прикраси жертви він вже встиг здати до найближчого ломбарду, - розповів головний міліціонер області Олег Бех".

Затриманий вже був судимий за крадіжку. За умисне вбивство може отримати від 15 років до довічного ув'язнення.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-poltavschini-bilya-richki-znajshli-tilo-zadushenoyi-i-zgvaltovanoyi-zhinki/647667
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top