У Полтаві за пісню про Путіна погрожують штрафом


У Київському райсуді в Полтаві, на засіданні суду над мером Харкова Геннадієм Кернесом, громадяни заспівали пісню про Путіна, що викликало невдоволення у судді.

Потрапивши до зали суду громадські працівники, перед початком засідання заспівали гімн України та пісню про Путіна, яка містить нецензурні вирази. Після цього адвокат Кернеса Юлія Плетньова висловила своє невдоволення, вважаючи що пісня містить в собі лайку, за яку виконавець повинен нести відповідальність. Водночас один з потерпілих вибачився перед мером словами: "Геннадій Адольфович, вибачте, що образили вашого друга Путіна".

Після коментарів, суддя прийшов до висновку, що наступного разу "співаки" будуть притягнуті до відповідальності за неповагу до суду.

За законом України, згідно ст. 185-3 КУпАП, за повторне порушення порядку в залі засідання загрожує притягнення до адміністративної відповідальності та штраф близько 1700грн.

Нагадаємо, сьогодні у Полтаві проходить шосте судове засідання по справі мера Харкова Геннадія Кернеса та 2 його охоронців.



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-poltavi-za-pisnyu-pro-putina-pogrozhuyut-shtrafom/644183
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top