Через пухлину мозку 25-річна Яніна Фідря сліпне






Яніна Фідря із Полтави має вроджену пухлину головного мозкукраніофарінгіому. Це рідкісне новоутворення центральної нервової системи. У дівчини з дитинства гормональні порушення. Зараз новоутворення тисне на гіпофіз, у Яни стрімко падає зірчастково не бачить праве око.

З підліткового віку Яна постійно приймає гормональні препарати. Без них у дівчини відсутній менструальний цикл.
"У десять років у мене повністю зупинився ріст на позначці 1,37 метра. Самостійно почалася лише перша менструація, далі її викликаю гормонами. Зараз пухлина давить на праву сторону обличчя, періодично пропадає зір. Дуже хвилююся, бо знаю, що пухлина росте і краще її видалити, це полегшить моє життя", - розповіла Gazeta.ua Яна.

Врятувати Яніну може лише операція.
"В Київському інституті нейрохірургії імені Ромоданова оперативного втручання мені не запропонували, то довелося їхати на консультацію в Росію. Там погодилися зробити мікрохірургічне видалення пухлини", - додала дівчина

Видалити пухлину дівчині зможуть у вересні в Московському інституті нейрохірургії ім. Бурденко. Має зібрати 120 тисяч гривень. 17 тисяч вже зібраладопомогли рідні, друзі та колеги дівчини.

"Працюю бухгалтером, маю хобіроблю зачіски, манікюр, в'яжу речі, випікаю на замовлення торти. Живу повним життям, тільки мій зріст часто насторожує хлопців. Але не засмучуюсь. Вдячна всім, хто не залишає мене в біді".

Повний діагноз Яніни Фідрі: супраселярна стебловентрикулярна краніофарінгіома складної конфігурації

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк № 4149 4978 0125 1200
р/с 29244825509100
МФО: 305299
ЕДРПОУ : 14360570
Отримувач: Фидря Яніна Андріївна.



http://gazeta.ua/articles/help/_cerez-puhlinu-mozku-25richna-anina-fidrya-slipne/643560
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top