"Анексія:острів Крим" - політолог Березовець презентував книгу про півострів





11 вересня під час форуму видавців у Львові, український політолог Тарас Березовець презентував свою книгу "Анексія:острів Крим". Над виданням працював понад два місяці.

"Радив Тарасу трохи інший заголовок до книги, замінити слово "анексія" на "аншлюс", було б більш влучніше передано суть написаного. А загалом книга як ніколи зараз на часі . Її не можна читати по годині вдень. Раджу виділити час і перечитати всю до кінця, лише так можна буде її глибше відчути. Не скажу, що книжка принесе велике задоволення, у ній багато болю і трагедій, але от отримати поживу для мозку від неї можна однозначно", - каже під час презентації друг автора, журналіст Олег Медведєв.

У своїй книзі Тарас Березовець зібрав свідчення людей, які безпосередньо постраждали під час анексії. Були в полоні, або розповідали про родичів, яких і досі вважають безвісти зниклими.

"Інформацію для написання почав збирати ще безпосередньо коли був у Криму. 24 лютого 2014 року поїхав звідти і більше не повертався. Зараз там у мене залишилось багато родичів, батьки, з ними не маю можливості спілкуватися. Їм власне присвятив написане. Це страшна подія у моєму житті", - говорить автор.

"Анексія: острів Крим" вийшла майже на 400 сторінках. Для цього автор опрацював більше 700 джерел.

"У книзі поки немає відповіді коли саме повернеться Крим до України. Можливо ця лінія розкриється у написанні наступної книжки. Якщо забігати наперед вважаю Крим знову буде українським як тільки не стане Путіна. А його наступник змушений буде миритися з думкою Заходу", - додає Березовець.



http://gazeta.ua/articles/culture/_aneksiyaostriv-krim-politolog-berezovec-prezentuvav-knigu-pro-pivostriv/646939
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top