У Львові зник президент столичного банку — обласна прокуратура


18 березня у Львові зник керівник одного з київських банків.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, повідомлення про це надійшло 20 вересня до Сихівського райвідділу міліції міста Львова.

"Наразі встановлено, що вказаний громадянин 18 вересня перебував у справах в м. Львові, де зник безвісти. В подальшому, 20 вересня його автомобіль віднайшли обгорілим неподалік с. Раковець Пустомитівського району Львівської області",сказано у повідомленні.

У свою чергу видання Zaxid.net з посиланням на власні джерела повідомляє, що мова йде про президента банку "Аркада" Сергія Сущева.

Банк "Аркада" був створений у 1993 році. Він спеціалізується на фінансуванні нерухомості, зокремапроектів "Київміськбуду".



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-lvovi-znik-prezident-stolichnogo-banku-oblasna-prokuratura/648942
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top