"Крим по-українськи" презентували на форумі у Львові




Збірку новел та оповідань, яким запам'ятався, та яким продовжують українці любити Крим, представили під час форуму видавців у Львові.

"Ця книжка це своєрідні спогади в чомусь теплі і приємні, в чомусь сумні. Видання таку й має назву "Крим по-українськи" веселі і сумні історії. Ця книга розрахована для тих, кому тема Криму близька, хто знав його, любив, бував там, хто хоче його повернути", - говорить одна із авторок книги Юлія Хотинська.

У "Крим по-українськи" увійшли кращі новели відібрані під час конкурсу, який ще на початку зими цього року, оголосив журнал "Країна". До видання підібрали зібрані твори понад двох десятків авторів з різних областей України та з самого Криму. Автори повинні були написати власну історію про півострів. Єдина вимога, щоб події відбуватися в Криму.

"Після цієї книжки ви захочете у Крим. З'явиться світлий сум чи тиха лютьза втраченим півостровом. Також нав'язливою мухою дзижчатиме усвідомлення, що того Криму більше немає. Що це не так місце, як час, який ніколи не повернетьсяна відміну від самого Криму", - каже організаторка конкурсу Олена Павлова.



http://gazeta.ua/articles/culture/_krim-poukrayinski-prezentuvali-na-forumi-u-lvovi/646957
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top