Віра Савченко представила у Львові книгу сестри






Сьогодні у Палаці Мистецтв, що на вулиці Коперника у Львові сестра Надії Савченко Віра презентувала книжку "Сильне ім'я Надія". Її авторка написала у російській тюрмі за три тижні.

"Книга дуже чесна, написана мовою, якою Надія говорила дома зі своїми рідними. Вона читається на одному диханні, бо написана очима правди і з вірою в серці. Я прочитав в своєму житті багато книжок, і жодна не читалась так як ця", - говорить перед початком презентації книговидавець Олександр Афонін.

Перш, ніж представити книгу, слухачам у залі демонструють відзнятий відеоролик, як саме Надія Савченко потрапила у російський полон. Відзняте, доводить невинність полонянки.

"Сюжет важко переказати, треба читати. Здебільшого про війну на якій була Надя, це і АТО і війна в Іраку. Описані голодування сестри, і те як знущаються над нашими полоненими в Росії. Попри те, написане - не нудне і не плачевне. Я б сказала в де яких моментах веселе. Трохи з лайкою. Думаю, ця книжка має зараз як ніколи термін придатності. Дуже хотіла б, щоб її отримали люди з Заходу і бачили, що у нас відбувається, написана вона очима військової одиниці, яка безпосередньо є свідком цих подій" - каже Віра Савченко.

В російській тюрмі Надія Савченко писала книгу понад три тижні. Друкувала текст сестра.

"Виносила до нас написане від руки в найоригінальніший спосіб, то за вухами, то у волоссі ховала. Я вже швидко спішила, аби набрати текст. Хотіли аби книга вийшла чим швидше. У Наді не було особливих побажань кому її подарувати, єдине що просила, то не ставити високу ціну, аби міг купити кожен", - додає Віра.

Цінують книгу Надії Савченко в 165 гривень за тверду обгортку і 95 за м'яку. З політиків "Сильне ім'я Надія" подарували лише Юлії Тимошенко



http://gazeta.ua/articles/culture/_vira-savchenko-predstavila-u-lvovi-knigu-sestri/646741
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top