До Львова з'їдуться українські виробники взуття


Завтрадо Львова з'їдуться виробники взуття з усієї України. Виставка взуття, шкіряних сумок та аксесуарів "Galychyna Shoes expo" відкриється в виставковому центрі "Південний Експо". Підприємці, що торгують взуттям та галантереєю, зможуть налагодити контакти та постачання вітчизняної продукції просто у Львові. А також одразу закупити партії товару.

Вхід на виставку - 10 грн.

Новий виставковий центр відкрився недавно - на території торгового комплексу "Південний".

"Ідею такої виставки виношували давно. На жаль, у Львові не було експоцентру, де можна було б провести такий захід,каже організатор виставки Геннадій Пасхін.Тепер є таке приміщення. Цей захід буде цікавим насамперед підприємцям, пов'язаним з взуттєвим та галантерейним бізнесом. Такі виставки є важливими для міста, бо дають поштовх для розвитку бізнесу. Львів давно відомий як освітній, культурний та туристичний центр, чому б його не зробити ще й економічним центром? Місто Дюссельдорф живе насамперед за рахунок виставкової діяльності. Там відбуваються найбільші міжнародні виставки. Найбільше галузевих виставок відбувається у Німеччині. Можливо, саме тому у них розвинена економіка".

До Львова приїдуть виробники взуття MIDA - Запоріжжя, BoxCo - Кривий Ріг, Gevo - Дніпропетровськ, взуття Paola, Flamanti, Vladex - Харків, Lordons - Бровари, виробник сумок Venison - Харків, шкіряних аксесуарів Maybik - Одесса. Будуть виробники і дитячого взуття. Невелику частку виставки складатимуть імпортні бренди. Організатори впевнені, що виставка "Galychyna Shoes expo" проходитиме регулярно.

"Через обвал гривні українське взуття має попит. Воно дешевше. А головне - тут є справді якісні бренди. І навіть якщо виробники закуповують імпортну фурнітуру, все одно їхні ціни зросли не на стільки, як ціни на імпортне взуття. Та й торговці взуттям хочуть працювати з вітчизняними виробникам, адже не треба думати, де купити валюту на закупку нового товару. У нас з'явилось багато цікавих брендів,каже Пасхін.Більше того, уже поляки, які раніше постачали взуття в Україну, тепер хочуть постачати українське взуття до Польщі. Це прекрасна можливість вийти на ринки ЄС, адже наші виробники можуть запропонувати продукт з хорошим співвідношенням ціна-якість".

Виставка триватиме до 18 вересня. Невеликий сектор буде продавати взуття і вроздріб для звичайного покупця, за цінами виробника.



http://gazeta.ua/articles/regions/_do-lvova-zyidutsya-ukrayinski-virobniki-vzuttya/647227
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top