На Львівщині зник президент одного з банків - ЗМІ


18 вересня у Львові зник президент банку "Аркада" Сергій Сущев. Його автомобіль знайшли обгорілим неподалік Львова, а самого керівника банку шукають правоохоронці.

Про це повідомляє "ZAXID.NET" із посиланням на свої джерела.

У свою чергу в обласній прокуратурі підтверджують, що 20 вересня до Сихівського райвідділу міліції Львова надійшла заява про зникнення киянина, президента одного із банків.

Наразі встановлено, що цей банкір 18 вересня перебував у справах у Львові, потім зник безвісти. 20 вересня його автомобіль знайшли обгорілим біля с. Раковець Пустомитівського району під Львовом.

Зараз тривають невідкладні слідчі та пошукові дії. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Правоохоронці з'ясовують, із ким і з якою метою банкір перебувавна Львівщині.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-lvivschini-znik-prezident-odnogo-z-bankiv-zmi/648914
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top