На Львівщині чоловіка вбила блискавка


У Львівській області чоловік загинув від удару блискавки.

Як повідомляє департамент з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації, нещасний випадок стався 19 вересня вдень, коли 58-річний житель села Добрячин пас худобу в поле. Від отриманого удару він помер на місці події.

Крім того, від удару блискавки постраждали ще двоє жителів села Острів Сокальського району. Їх госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні Червонограда. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості.

За даними департаменту, в суботу над територією Львівської області пройшов атмосферний фронт із сильними поривами вітру і грозами, в результаті якого без електрики залишилися 28 населених пунктів у 7 районах області.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-lvivschini-cholovika-vbila-bliskavka/648395
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top