Через пологову травму у Павлика Бокала важка форма ДЦП - треба реабілітація




Родина 6-річного Павла Бокало просить допомогти зібрати 7 890 грн на курсове лікування. У хлопчика важка форма ДЦП.

"Пологи були важкі і довгі, в результаті син отримав травму. Після виписки Паша сильно відставав у розвитку. На обстеженні у сина діагностували ДЦП. Лікарі сказали, що це наслідок родової травми. Ми багато займаємося лікуванням Паші, возимо його на реабілітацію в профільні центри Львова та Києва. І з'явилися результати: син впевнено тримає голову, почав сам сідати, ходить з підтримкою. Але поки не говорить. Фахівці говорять про хорошу динаміку і рекомендують продовжувати лікування. Але оплатити його у нас немає можливості: я займаюся сином і маленькою донькою, чоловік підробляє, як може, грошей, які він отримує, нам вистачає тільки на найнеобхідніше", - розповідає Галина Бокало, мама хлопчика.

"Павлу необхідно продовжити курсове лікування. Він зможе самостійно стояти та ходити без підтримки, буде розвиватися мова у хлопчика", - говорить директор Міжнародної клініки відновного лікування Володимир Козявкін (м. Трускавець).

Зібрати гроші родині допомагає Благодійна організація "Український фонд Допомоги".

Реквізити для допомоги:
Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"
Код ЄДРПОУ: 37241402
Поточний рахунок: 26004052718802
МФО: 300711
Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м.Київ.
Призначення платежу: Пожертвування на лікування Паші Бокало.



http://gazeta.ua/articles/help/_cerez-pologovu-travmu-u-pavlika-bokala-vazhka-forma-dcp-treba-reabilitaciya/648320
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top