Ватажки "ДНР" й "ЛНР" запланували візит до Південної Осетії - ЗМІ


Ватажки самопроголошених "Донецької та Луганської республік" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький відвідають Південну Осетію на честь святкування 25-річчя частково визнаної республіки.

Про це повідомляє ТАСС.

Крім того, урочисті заходи у Цхінвалі 20 вересня відвідає глави частково визнаної Абхазії і чиновники з Росії, у тому числі глава Північної Осетії Тамерлан Агузаров і міністр у справах Північного Кавказу Лев Кузнєцов.

За словами Гани Яновської, прес-секретаря президента Південної Осетії, це перший офіційний візит глав самопроголошених "республік" в Цхінвал.

Раніше повідомлялося, що у "ДНР" зареєстрували перших 25 кандидатів на фейкові вибори.



http://gazeta.ua/articles/regions/_vatazhki-dnr-j-lnr-zaplanuvali-vizit-do-pivdennoyi-osetiyi-zmi/648387
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top