Тука може піти з посади в найближчі два тижні


Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що протягом наступних двох тижнів вирішить, чи залишатися йому працювати на нинішній посаді.

В інтерв'ю "Дзеркалу тижня" Тука заявив, що готовий звільнити крісло в разі незадовільного розслідування розстрілу в зоні АТО мобільної групи з боротьби з контрабандою.

"У разі його провалу владою мені не становитиме труднощів звільнити крісло. Я вже неодноразово думав над цим питанням. Погоджуючись на посаду, я ставив перед собою певні цілі. При багатьох розчаруваннях все ж поки бачу світло в кінці тунелю. Найближчі два тижні - вирішальні для мене", - зазначив керівник Луганської області.

Нагадаємо, 1 вересня зведена мобільна група, створена для боротьби з контрабандою, потрапила в засідку в Луганській області. У результаті загинули дві людини, ще четверо отримали поранення.



http://gazeta.ua/articles/politics/_tuka-mozhe-piti-z-posadi-v-najblizhchi-dva-tizhni/646503
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top