Двох "викрадених" росіян затримали прикордонники - Держприкордонслужба


На Луганщині за незаконний перетин державного кордону України затримали двох росіян. Один з порушників виявився військовослужбовцем із Воронезької області.

Про це повідомляє сайт Держприкордонслужби.

"12 вересня вранці на ділянці відділу "Мілове" співробітники Луганського прикордонного загону затримали 2 порушників, які незаконно перетнули державний кордон України... Затримані були вдягнені у військову форму без розпізнавальних знаків та виявилися громадянами Російської Федерації", - зазначили у відомстві.

Як уточнили у Держприкордонслужбі, факт порушення держрубежу зафіксували за допомогою приладу нічного бачення.

Під час перевірки один з чоловіків мав при собі внутрішній паспорт РФ, а іншийвійськовий квиток, відповідно до якого він є військовослужбовцем ЗС Росії з однієї з військових частин з Воронезької області.

Порушників доставили в прикордонний підрозділ. Поінформовано співробітників СБУ, ВКР та МВС. Проводяться фільтраційні заходи та встановлюються всі обставини інциденту.

Російську сторону проінформували щодо цього факту.

Нагадаємо, сьогодні російські ЗМІ з посиланням на Міноборони РФ повідомили про те, що працівники українських спецслужб нібито викрали і вивезли в Україну російського військовослужбовця-контрактника Віктора Барсукова і його брата Миколу.



http://gazeta.ua/articles/regions/_dvoh-vikradenih-rosiyan-zatrimali-prikordonniki-derzhprikordonsluzhba/647054
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top